Sugaring webs.png
Sugar metode.jpg

Sugaring

Woman having hair removal procedure on l

Body Sugaring

Waxing woman leg. Sugar hair removal. la

Sugaring Facial

Concept of woman's intimate life. Croppe

 Intim Sugaring M/K

Få fjernet hår på hele kroppen med Sugaring. 
Ved brug af Sugaring metoden minimeres chancen for indgroede hår.

Sugaring er den mildeste hårfjerningsmetode til ansigtet.
Ingen røde knopper eller irritation efter behandlingen.

Sugaring er den mildeste metode til hårfjerning i intimområdet.
Jeg fjerner både på mænd og kvinder.

Se mere

Sugaring i Roskilde – en mild og naturlig hårfjerningsmetode

Har du uønsket hårvækst et sted på kroppen eller i ansigtet, og ønsker du en naturlig og mild hårfjerning, så er du kommet til det rette sted.

Jeg tilbyder sugaring i Roskilde til både kvinder og mænd, som er en meget populær og effektiv måde at fjerne uønsket hårvækst på.

Du undgår blandt andet røde knopper, samtidig med at du minimerer risikoen for at få indgroede hår som følge af behandlingen.

Intim hårfjerning med sugaring

Sugaring er den mildeste form for intim hårfjerning. Så hvis du ikke har prøvet intim hårfjerning før, vil jeg anbefale, at du prøver Sugaring metoden først.

Jeg har specifik erfaring i intim hårfjerning med sugaring, også kaldet Brasiliansk, Brazilian og Hollywood, til både mænd og kvinder.

Efter din sugaring-behandling vil du være blød, glat og hårfri i 3-4 uger, og behandlingen er både hurtigere og mindre smertefuld end ved andre hårfjerningsmetoder, så når du er færdig, vil du sige ”nåh, det var da ikke så slemt”.

Permanent hårfjerning med enzymer

Hvis du gerne vil opnå at blive permanent hårfri, kan du få tilføjet enzymer, som nedbryder hårvækstcellerne gradvist, og du vil på den måde på sigt kunne opnå en permanent hårreduktion.

Spørg ind til behandlingen, når du besøger min klinik for professionel sugaring i Roskilde.

Spørgsmål og svar omkring sugaring

Nedenfor kan du finde svar på nogle af de mest hyppigt stillede spørgsmål omkring sugaring.

Hvad er sugaring?

Sugaring er en 100 % naturlig hårfjerningsmetode, der er utrolig mild.

Det er blandt andet den mildeste hårfjerningsmetode til både ansigt og intimområdet, og du kan således undgå både irritation og røde knopper efter behandlingen, ligesom risikoen for indgroede hår ligeledes mindskes.

Hvad er sugaring lavet af?

Sugaring består udelukkende af sukker, vand og citrus, og det er en langt mere skånsom hårfjerningsmetode end andre metoder til hårfjerning.

Det er den mildeste hårfjerning på markedet, og derfor er det for mange også blevet et foretrukket valg, når de skal vælge hårfjerningsmetode.

Hvor på kroppen kan du få sugaring?

Sugaring kan udføres på hele kroppen, herunder også i intimområdet og i ansigtet.

Hvor lang tid holder det?

En behandling med sugaring i Roskilde i min klinik kan som regel holde i 3-4 uger, og hårene stikker ikke, når de vokser ud igen.

Du vil i stedet for opnå en meget glat og blød hud med denne hårfjerningsmetode.

Hvem kan få sugaring?

Alle, som ønsker at få fjernet generende eller uønsket hårvækst, kan få foretaget en sugaring-behandling. Det gælder både kvinder og mænd.

​Hvornår kan du få sugaring?

Du kan få foretaget en sugaring-behandling, når dine hår er mellem 2 og 3 mm. Det gælder ca. én gang om måneden på krop, kinder og bryn samt hver 14. dag ved hårfjerning på hage eller overlæbe.

Hvad er forskellen på sugaring og voks?

Forskellen på sugaring og en voksbehandling er, udover temperaturen, at sukkeret bliver smurt på det pågældende sted modsat hårenes groretning, og hårene bliver revet af med deres groretning.

Resultatet er, at hele håret kommer ud med rod, og derfor går der længere tid, før håret kommer igen.

Når hårene kommer igen, er hårvæksten blevet mindre på grund af hårvækstfaserne, og hårene er samtidig også blevet finere og blødere.

​Ved en almindelig voksbehandling bliver hårene trukket af modsat hårenes groretning, og derfor har hårene en tendens til at knække. Resultatet er hermed, at hårene kommer tilbage igen hurtigere, og at de stikker, når de vokser ud.

Hvor varmt er sugaring?

Sukkeret bliver kun varmet op til ca. 32 grader, som er temperaturen på din hud. Det betyder, at du hverken vil mærke, at det bliver for varmt eller for koldt under behandlingen.

Hvor varmt er voks?

Ved stripvoksbehandlinger er temperaturen som regel oppe på mellem 50 og 80 grader, og derfor er der en risiko for forbrænding samt irriteret, rød og hævet hud, røde knopper og til slut indgroede hår.

Kontakt mig for at høre mere eller bestil en tid til sugaring i Roskilde

Du er velkommen til at kontakte mig på telefon 42 40 75 01, hvis du har nogle spørgsmål om sugaring, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om denne milde og effektive hårfjerningsmetode.

Kunne du tænke dig at booke en tid til sugaring i Roskilde, kan du enten ringe til mig, eller du kan booke din tid online.