top of page

Intim hårfjerning

For kvinder & Mænd

Kunne du tænke dig at få en intim hårfjerning, der varer ved? Så kan jeg hjælpe dig. Jeg tilbyder hårfjerning med sugaring i intimområdet til både mænd og kvinder. Kombineret med en enzymbehandling, gør behandlingen permanent. 

Sugaring er den mest effektive og skånsomme metode, da hårene bliver trukket ud i hårets groretning, så de ikke knækker, og derfor forbliver væk i længere tid (3 - 5 uger) end en almindelig voksbehandling. Du kan læse mere om sugaring her.​

Permanent hårfjerning i intimområdet uden smerte

Ved hjælp af sugaring/voks og enzymer kan jeg sikre dig en permanent reducering af hår i intimområdet.

Enzymbehandlingen er helt uden smerte.

Efter din behandling hos mig, får du enzymer med hjem, så du kan fortsætte behandlingen derhjemme. På den måde opnår du hurtigt og effektivt en permanent hårreduktion i det ønskede område. 

Nogle kunder kan allerede se en reducering af deres hårvækst efter kun 1-2 måneder, men du skal forvente behandling i henholdsvis, 12, 24 eller 36 måneder for fuld effekt af behandlingen.

Dette afhænger af mange forskellige faktorer såsom alder, hårvækst, medicin og hormoner.

Behandlingen er både effektiv i forbindelse med intim hårfjerning samt hårfjerning i ansigtet og på kroppen, og der er ingen bivirkninger forbundet med behandlingen.

Behandlingen foregår i min klinik, der er beliggende i Roskilde, og jeg har dermed mange kunder fra både lokalområdet, men også fra Kalundborg, Holbæk og omegn samt København.

Hjemmebehandling der virker

Derhjemme skal du behandle området med en enzymgel, en enzymlotion og en peeling. Behandlingen udføres i følgende 3 trin:​

  1. Du smører selv området ind i enzymgelen derhjemme i de første fire dage efter behandlingen.

  2. Fra 5. dag og frem til næste hårfjerningsbehandling hos mig, smører du området ind i enzymlotion.

  3. To gange om ugen skal du peele området for at sikre en optimal optagelse af enzymerne.

Book en tid online til intim hårfjerning

Du kan med fordel booke en tid online til en intim hårfjerning med sugaring hos mig. Inde i bookingsystemet kan du også finde priser på behandlingerne. Du er dog også altid velkommen til at kontakte mig for at få svar på dine spørgsmål.

bottom of page