top of page
IMG20230521173856.jpg

Linda Kiesa

 Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i klinikken og give dig en god oplevelse. Jeg gør mit bedste for, at du føler dig godt tilpas og underholdt i min klinik. :-D

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

Om mig

Jeg blev uddannet Kosmetolog i 1992. Senere tog jeg uddannelsen som skolelærer i 2005, og arbejdede 6 år som lærer. Jeg blev selvstændig i 2010 og startede LL Wellness & BeautyCenter.

Mit speciale er hårfjerning med Sugaring metoden. Jeg udfører intim hårfjerning med Sugaring til både mænd og kvinder. Hertil kommer permanent hårfjerning med Enzymer, som fjerner alle hår - uanset hårfarve.

Jeg har altid været en nysgerrig person, og har efterfølgende uddannet mig som Zoneterapeut, Akupunktør, Kosmetisk Tatovør (permanent makeup), Negleteknikker og taget en masse kurser, for hele tiden at dygtiggøre mig. Jeg kan derfor tilbyde dig en bred vifte af behandlinger.

Som Kosmetisk tatovør har jeg taget de lovmæssige fag- og hygiejne kurser, så du er i trygge hænder hos mig.

Som Zoneterapeut oplever jeg en stor efterspørgsel på stressbehandlinger. Jeg har mange klienter som hurtigt har fået det bedre ved hjælp af zoneterapi. 

I min fritid danser jeg Argentinsk Tango, og er Formand for Tangoforeningen i Roskilde. Og selvfølgelig underviser jeg også i Argentinsk Tango her i Roskilde.

tory

bottom of page